Hoe komt jullie ceremonie tot stand?

Jullie speech ontwerp ik op maat en verzorg ik met veel plezier en precisie. Ik creëer een verhaal waarin jullie liefde voor elkaar en jullie waardering voor familie en vrienden op een bijzondere, bevlogen en vrolijke wijze tot uiting komt.

 

Ontmoeten.

We ontmoeten elkaar bij jullie thuis of op een locatie waar jullie je prettig bij voelen. De sfeer is spontaan, gezellig en vertrouwelijk. Jullie hoeven niets voor te bereiden. In deze ontmoeting zijn jullie veel aan het woord om mij mee te nemen in jullie liefdesverhaal. Ook kunnen dan eventueel specifieke wensen voor de trouwdag worden doorgenomen. Met mijn ervaring kan ik jullie misschien nog van praktische tips voorzien.

Ontwerpen.

Ik creëer voor jullie een mooie, unieke en liefdevolle speech, volledig op maat. Jullie liefdesverhaal staat centraal. Waarbij jullie en de gasten meegenomen worden in een warme speech, waarin de humor ook niet zal ontbreken. Willen jullie een speech in het Fries, geen enkel probleem.

Trouwdag.

Ik ben ruim op tijd aanwezig zodat ik de laatste details met de ceremoniemeester, fotograaf, locatie houder en mogelijk de muzikanten kan afstemmen.

Tijdens de ceremonie laat ik jullie stralen, lachen, intens genieten, verrassen. Natuurlijk gaan jullie JA zeggen en samen met de getuigen met genoegen de trouwakte tekenen.

Herinneringen ophalen.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat de trouwakte bij de gemeente wordt ingeleverd, zodat deze in de archieven wordt opgeborgen. Enige tijd na het huwelijk maken we een afspraak om nog even na te genieten van jullie bijzondere trouwdag.